Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Šantić

1921. - 2019.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, baka i prabaka

IVA ŠANTIĆ

U ponedjeljak 9. prosinca 2019. u 23.50 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 99-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u srijedu 11.12.2019. u 15 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 14 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju MEKOVAC u Širokom Brijegu. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi ZLATKO i ŽARKO, kćer ZORA, nevjeste KATICA i ŽANA, zetovi ZDRAVKO i IVO, unučad ANA, IVAN, KRISTIJAN, IVA, KATARINA, MARTINA, TEA i MAJA, praunučad, sestra ZORA s obitelji, obitelji pok. sestara SLAVKE, ANICE i MILE, obitelji pok. braće DANE, STANKA i VINKA, djever ŽARKO s obitelji, obitelji pok. djeverova IVANA i ANĐELKA, zaove MARA i RADICA s obiteljima, obitelji ŠANTIĆ, PINJUH, LEKO, MUSTAPIĆ, LONČAR, SOPTA te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

09/12/2019

error: