Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Iva Vrančić

kriz_osmrtnicama

1939.-2022.

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11, 26) Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga

IVA (udova Pere) VRANČIĆ
u utorak, 22. veljače 2022. godine u 00.45 sati, iznenada u 83. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka kreće u srijedu, 23. veljače 2022. godine u 15 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg, gdje obitelj prima izraze sućuti od 14.15 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Šoinovac. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u Katedrali.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi MILENKO i DINKO, nevjeste ZDRAVKA, ANICA i VIKTORIJA, zet BORIS, unučad PERO, IVANA, ANA, DAJANA, MARIJA i JELENA, praunučad MATEJ, KLARA i SARA, brat ANTE s obitelji, obitelji pokojne braće MATE i NIKOLE, zaova MILKA s obitelji, obitelji pokojnih djeverova MILE, IVANA i DRAGE, obitelj pokojne zaove JANJE, te obitelji VRANČIĆ, BRKIĆ, ŠUŠAK, KORDIĆ, DADIĆ, ŠARAVANJA,TOLE, PERIŠA i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/02/2022

error: