Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

ivan-colak

Ivan Čolak

kriz_osmrtnicama

1970. - 2020.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život: Tko u mene vjeruje, ako i umre živjeti će. (Iv.11,26) Utješeni ovim Isusovim riječima, javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Ivan Čolak (Pavić) pok. Pave

iznenada preminuo u Frankfurtu, četvrtak 20. kolovoza 2020. godine u 50-oj godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Grljevićima, Ljubuški srijeda 26. kolovoza 2020. godine u 17:00 sati. Obitelj prima izraze sućuti u kapeli na groblju od 16:00 sati. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga SANDRA, sin ANTONIO, kćeri: MATEA, PAULA, DAJANA i MARIJA, brat VINKO s obitelji, sestra ZDENKA s obitelji, punica NEDA, šura DADO s obitelji, svastika ADELA s obitelji, obitelji pok. stričeva: GOJKA, JERKE i JOZE, tetka MILA s obitelji, obitelji pok. tetaka: VINKE, LUCE i DRAGICE, obitelj pok. ujke IVANA, obitelji: ČOLAK, KOLOBARIĆ, DEDIĆ, KORDIĆ, BUNOZA, ELEZ, ŠARAC, ZADRO, VUKOJA, MARIĆ i KOŽUL te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

25/08/2020

error: