Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan - Ikan Kežić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

IVAN - Ikan KEŽIĆ pok. Marka

nakon duže bolesti preminuo u utorak, 05. svibnja 2020. god. u 86-oj godini života. Sprovodni obred počinje u srijedu, 06. svibnja 2020. god. u 16.00 sati na mjesnom groblju «KUKAVICE» u CRVENOM GRMU-LJUBUŠKI. Obitelj prima izraze sućuti od 15.00 sati u mrtvačnici groblja. Zbog novonastale situacije molimo da izrazite sućut bez rukovanja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćeri: DIJANA i IRENA, nevjesta MUNEVERA, zet ZDENKO, unučad: BENJAMIN, HELENA,VLADO s obitelji, ANTONELA s obitelji i ZDENKA, praunuka PETRA, obitelj pok. brata MIRKA, sestre: VILKA s obitelji i DRAGICA s obitelji, obitelj pok. sestre DANICE, svastike: RUŽA s obitelji i MARA s obitelji, obitelji pok. šura: BOŽE, JOZE i MARINKA, te obitelji: KEŽIĆ, RAMIĆ, MRDIĆ, JELAVIĆ, VUKŠIĆ, ŽIŽIĆ, ŽDERIĆ, GRUBIŠIĆ i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/05/2020

error: