Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Lasić

Ivan Lasić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Ivan (pok. Marijana) Lasić

u ponedjeljak 05.10.2020. godine nakon kraće bolesti u 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u utorak 06.10.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“, Mostar. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga RUŽICA; kćeri: ANITA i IVONA; sinovi: ROBERT i RENATO; zetovi: SMILJAN i VLADIMIR; nevjeste: IVANA i NIKOLINA; unučad: NIKOLA, MARTINA, SARA, BRIGITA, VERONIKA, MARIJA, IVAN, IVANO, MIHAELA, IVA i MATEJ; brat DRAGO s obitelji; sestre: LJUBICA i MIRA s obiteljima i obitelji pok. sestara: ANKE, DRAGE i NADE; šure: ZVONKO, BOSILJKO, MARKO i PAVO s obiteljima i obitelji pok. šura: ANĐELKA i IVICE; svastika LJUBICA s obitelji; obitelji: LASIĆ, BOŽIĆ, ŠIMUNOVIĆ, MARIĆ, RAMLJAK, DAMJANOVIĆ, BEVANDA, TOPČIĆ, OPAČAK, MALEČIĆ, PIVAR, LIVAJA, JAKOVLJEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/10/2020

error: