Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Marić – Gazdić

kriz_osmrtnicama

1956.-2022.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN (pok. Marijana) MARIĆ – Gazdić
u utorak 05.04.2022. godine, iznenada u svojoj 66. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 07.04.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „POD JELOM” – GORANCI. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa . Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ZORA; kćerka DANIJELA; sinovi MARIO i ILIJA; zet ILIJA; nevjesta KRISTINA; unuke: MARIJANA, LUCIJA, MAGDALENA, LORENA i KATJA; sestre KATICA i RUŽA s obiteljima; šure IVAN i ZDRAVKO s obiteljima; obitelji pok. šura: MARIJANA, FRANJE i ŽARKA; obitelji: MARIĆ, KARAČIĆ, PRGA, KNEZOVIĆ, MERDŽO, ZADRO, ŠIPOŠ, TOMIĆ, LUKIĆ, PAVLOVIĆ, MARTIĆ, KLOBUČAR, DUMANČIĆ, KOSTOPEČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

05/04/2022

error: