Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ivan – Nedeljko Mikulić

kriz_osmrtnicama

1938.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVAN-NEDELJKO (pok.Mije) MIKULIĆ

u nedjelju 14.11.2021. godine, u 06.00 sati u svojoj 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti ponedjeljak 15.11.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon pokopa u crkvi Sv. Petra i Pavla u Mostaru. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO  U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga MAGDA; sin MARIN; kći INES; zet GORAN; nevjesta INGA; unučad: MARKO s obitelji, ANĐELA s obitelji, ANDREA, DANIEL, JURE i ADRIANA; praunučad: NIKOL, PETRA i NORA; obitelji pok. braće: STIPANA, VLATKA i LJUBE; obitelj pok. sestre LJUBICE; svastika EMILIJA REPAR s obitelji; šura TOMISLAV VUKOJE s obitelji; obitelji: MIKULIĆ, VUKOJE, ŠUNJIĆ, HRKAĆ, SOLDO, ŠARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

14/11/2021

error: