Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ivan Proleta

kriz_osmrtnicama

1946. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac,brat i djed

IVAN PROLETA pok. DAMJANA

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u četvrtak 04.11.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 76-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u petak 05.11.2021. godine u rimokatoličkom groblju TODORUŠE u 15.00 sati. Obitelj prima sućut jedan sat prije obreda u kapelici na groblju (od 14.00 sati.)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga RUŽA; sinovi: DAMJAN i DRAGAN; kćerka ANELA; nevjeste: DALIBORKA i MARIJA; zet NEBOJŠA; sestra CILKA s obitelji; braća: VINKO, PAVO, JOSIP i NEVENKO s obiteljima; tetka VINKA s obitelji; unučad: MATEO, ANDREJ, KATARINA, DAVID, LUKA, IVAN, NIKOLA i TOMA ; šura IVAN s obitelji; svastike: MARA, BOJA i MIRA s obiteljima; obitelj pok. svastike CVIJE; obitelj pok. ujaka PERE. Ožalošćene obitelji: Proleta, Brać, Čavić, Barišić, Perutina, Puljić, Obradović, Perić, Mikić, Arapović, Bošković, Knežević, Talanga te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/11/2021

error: