Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivan Vasilj

1933. - 2019.

osmrtnica

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 04. srpnja 2019. u 19,00 sati nakon kraće bolesti u svojoj 86-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

IVAN VASILJ pok. Mate

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u subotu, 6. srpnja 2019. u 18,00 sati ispred mrtvačnice u Krehin Gracu. Pokop će se obaviti u groblju Krehin Gracu. Obitelj prima sućut jedan sat prije početka ispraćaja u mrtvačnici.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga VINKA; sin ANTE; kćeri: MARICA, MIRJANA i NADA; nevjesta MACUKA; zetovi: KREŠO, LUKA i MARIO; braća: KAŽIMIR, ANTE i PERO-PELE s obiteljima; sestre: IVICA i ANICA s obiteljima; rođak JURE-JURIŠA s obitelji; šura MARIJAN s obitelji; svastika MATIJA s obitelji; obitelj pok. svastike ANE; unučad: IVANA, IVAN, ANA, MARIJA, DENIS, MARIO, ANTE, IVANA, ANA, MARIJA, ANNA i SARA; praunučad: ELENA, LORENA, EMANUEL ,ANTE i MARIJA; te obitelji: VASILJ, PEHAR, OSTOJIĆ, MUSTAPIĆ, RADIŠIĆ, STOJIĆ, DUGANDŽIĆ, ROZIĆ, PRSKALO, BARBARIĆ, PLANINIĆ, MIJATOVIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/07/2019

error: