Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ivana Cigić

Ivana Cigić

kriz_osmrtnicama

1981. - 2019.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga supruga, majka, kći, sestra, zaova, tetka i kuma

Ivana Cigić supruga Ivice

U petak 26. srpnja 2019. u 17 sati, nesretnim slučajem u svojoj 38-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 30.07. 2019. u 15.30 sati ispred GRADSKE MRTVAČNICE u Širokom Brijegu. Zajednička sućut za Ivanu i Antonia je u mrtvačnici od 14.00 do 15.30 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom STAROM CIGIĆA GROBLJU u Dobrkovićima nako svete mise. Sveta misa zadušnica za pokojne služit će se u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu u 16 sati.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVICA, djeca FILIP, MIA, NIKA i LOVRO, otac MILE, majka ANKA, braća BOŽE i JOSIP s obitelji, sestra MARIJA s obitelji, nevjesta IVANA, svekrva ANA, djever JOSIP s obitelji, zaova VERONIKA s obitelji, obitelj strica KREŠE, ujak MLADEN s obitelji, tetke SLAVA, VINKA s obitelji, IVICA i JADRANKA s obitelji, obitelji CIGIĆ, ZELJKO, MARTINOVIĆ, ŠUŠAK, ŠAKIĆ, BANIĆ, MARUŠIĆ, PINJUH, ZOVKO, ŠTIFTER, GALIĆ, KVESIĆ, BUBALO, MANDIĆ, BOŠNJAK, SOPTA, te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/07/2019

error: