Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Ivica Marić – Bikanović

kriz_osmrtnicama

1961.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

IVICA (pok. Ante) MARIĆ-Bikanović

u subotu 18.12.2021. godine, u 20.00 sati nakon kraće bolesti u 60. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti ponedjeljak 20.12.2021. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SOVIĆI”. Sveta misa zadušnica služiti će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga ZDRAVKA; sin ANTE; kćerke: MARINA, JELENA i IVANA; zetovi: DRAGAN i ANTE; unuka EVA; brat GORDAN s obitelji; šura MARINKO s obitelji; svastike: AGNEZA i BRANKA s obiteljima; stričevi: DRAGO i MARIJAN s obiteljima i obitelji pok. stričeva: IVANA, ŽARKA, VINKA i TOME; obitelj pok. tetke MILKE; obitelji pok. ujaka: MLADENA i STANKA; tetka NEVENKA s obitelji; obitelji: MARIĆ, DREŽNJAK, MAJKSNER, PEKO, FILIPOVIĆ, NIKOLIĆ, BRATIĆ, ŠARAC, GLIBIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/12/2021

error: