Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Jadranka Kordi─ç

1959. - 2018.

osmrtnica

Ja sam uskrsnu─çe i ┼żivot; tko u mene vjeruje ako i umre ┼żivjet ─çe.

Tu┼żnim srcem i bolom u du┼íi, ali s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo da je borbu sa ┼żivotom prerano izgubila na┼ía draga i voljena sestra, tetka, rodica i prijateljica

JADRANKA (pok. Ante) KORDI─ć

u ponedjeljak 30.04.2018. godine u 20.00 sati nakon duge i te┼íke bolesti u 58. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispra─çaj ─çe biti u srijedu 2.5.2018. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtva─Źnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice obavit ─çe se u 17.00 sati na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×GRLJEVI─ćIÔÇť, Ljubu┼íki. Sveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 15.15 sati u mrtva─Źnici na Bijelom Brijegu.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI: bra─ça: MILENKO, STANKO-─ćANA i GORAN; sestre: SLAVICA i MILA; nevjeste: ANTONIJA, VERA i ANA; zet BRANKO; ujna MARTA s obitelji; brati─çi: ANTON s obitelji, IVAN i MILAN; brati─Źne: JELENA s obitelji i ZORA; sestri─Źne: ANAMARIJA i IVA-KATARINA; obitelji: KORDI─ć, KRALJEVI─ć, MARTINOVI─ć, LOVRI─ć, ERE┼á, ┼áKOBI─ć, RASPUDI─ć, BILI─ć, LEKO i MILI─îEVI─ć te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/04/2018

error: