Osmrtnica

Jadranka Kordić

1959. - 2018.

osmrtnica

Ja sam uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje ako i umre živjet će.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo da je borbu sa životom prerano izgubila naša draga i voljena sestra, tetka, rodica i prijateljica

JADRANKA (pok. Ante) KORDIĆ

u ponedjeljak 30.04.2018. godine u 20.00 sati nakon duge i teške bolesti u 58. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u srijedu 2.5.2018. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u 17.00 sati na Rimokatoličkom groblju „GRLJEVIĆI“, Ljubuški. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: braća: MILENKO, STANKO-ĆANA i GORAN; sestre: SLAVICA i MILA; nevjeste: ANTONIJA, VERA i ANA; zet BRANKO; ujna MARTA s obitelji; bratići: ANTON s obitelji, IVAN i MILAN; bratične: JELENA s obitelji i ZORA; sestrične: ANAMARIJA i IVA-KATARINA; obitelji: KORDIĆ, KRALJEVIĆ, MARTINOVIĆ, LOVRIĆ, EREŠ, ŠKOBIĆ, RASPUDIĆ, BILIĆ, LEKO i MILIČEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/04/2018

error: