Osmrtnica

Janja Beljo

kriz_osmrtnicama

1939. - 2021.

”Kad joj je korak postao teži, a dah sve kraći, Bog raširi ruke i reče: Dođi u moje krilo.”
S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je napustila naša voljena majka


JANJA BELJO
ud. Mate

U ponedjeljak 18.01.2021. u 01:30 sat u svojoj 82-oj godini života, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj drage nam pokojnice bit će u srijedu 20.01.2021. ispred mrtvačnice u Širokom Brijegu – Klanac, u 14:00 sati. Obitelj prima sućut u mrtvačnici od 13:30 sati. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Bili Brig – Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi Ivica i Marin, kći Marija, nevjeste Julija i Svjetlana, zet Albert, unučad: Frano, Matija, Mate, Marcella, Antonia, Jana, Ante i Mario, sestre Iva i Marica s obiteljima, obitelj pok. sestre Ruže, brat Mirko s obitelji, obitelji pok. braće Mladena, Marinka i Bože, zaove Kata, Mara, Ivanka i Ljubica s obiteljima, djeverovi Ante, Ivo, Jakov, Marinko, Milenko i Veselko s obiteljima, obitelji pok. djeverova Mladena i Mirka, obitelji: Beljo, Mandić, Soldo, Markota, Pastuović, Pavat, Sopta, Pehar, Luburić, Bulić, Lovrić, Skočibušić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/01/2021

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!