Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Mustapić

kriz_osmrtnicama

1948. - 2022.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena: majka, sestra i baka

JANJA MUSTAPIĆ udova ZDRAVKA

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u ponedjeljak 14.02.2022. godine nakon kraće bolesti u svojoj 74-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u srijedu 16.02.2022. godine u rimokatoličkom groblju GRAHOVIŠTE-STOLAC. Pogrebna povorka polazi ispred MRTVAČNICE STOLAC u 14.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije ispraćaja u MRTVAČNICI STOLAC (od 13.30 sati) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: kćerka ANITA; sin ŽELJKO; zet DALIBOR; nevjesta KRISTINA; unučad: MIHAELA, AMALIJA, MARKO, DOMAGOJ i GLORIA; sestre: MARA i KATA s obiteljima; obitelj pok, brata ANTE; obitelji pok sestara MILE i ANICE; djever FABIJAN s obitelji; obitelji pok djeverova: BOŽE, PAVE i IVANA; zaove: MARA i ILINKA s obiteljima.

Ožalošćene obitelji: Mustapić, Butigan, Iviš, Babić, Obad, Putica, Matić, Raguž te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/02/2022

error: