Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Penavić

kriz_osmrtnicama

1947.-2022.

Tužnim srcem i bolom u duši ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA (supruga Tome) PENAVIĆ
u četvrtak 27.01.2022. godine u 09.40 sati iznenada u svojoj 75. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 29.01.2022. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE” . Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug TOMA; djeca: DALIBOR, MARIJA, ANA i ANDREJ; nevjeste: DRAŽENKA i GABRIJELA; zetovi: ANTE i BOŽO; unuci: KATARINA, MIHAEL, SARA, IVAN, EMANUELA, MATEA, TOMA i GABRIEL; braća: KARLO i STANKO s obitelji; sestre: MILKA, ANA I BLAŽENKA s obitelji; obitelj pok. sestre VINKE; obitelj pok. djeverova: VJEKOSLAVA i SLAVKA; zaova MILA s obitelji; obitelji: PENAVIĆ, LASIĆ, BAGARIĆ, PERIĆ, PINJUH, MILETIĆ, BAZINA, SOLDO, SAKIĆ, ZELENIKA, JELIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Obitelj moli za tihu sućut!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/01/2022

error: