Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Šunjić

kriz_osmrtnicama

1933. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga


JANJA (ud. Blaža) ŠUNJIĆ

u utorak 15.12.2020. godine u 06.40 sati, nakon kraće bolesti u 88. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u četvrtak 17.12.2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „VOJNO”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: kćerke: IVA, JELKA, STANKA i MLADENKA; zetovi: ĐEMO i DRAGO-Ćage; unučad: DRAŽENKA, DARIO, ANA, FRANKA, BLAŽENKA, MAJA, IVANA, GABRIELA, MARKO, SANJA, LANA, IVANA, LUCIJA i BLAŽ-NOA; praunučad; obitelj pok.brata PERE; zaova LJUBICA s obitelji; obitelji pok.djeverova: ANDRIJE i STANKA; obitelji pok.zaova: JELE i MARE; obitelji: ŠUNJIĆ, ĆUBELA, PANDŽA, KAJTAZ, OSTOJIĆ, MARIĆ, ZADRO, CVITKOVIĆ, LOVRIĆ, DRAGOVIĆ, ĐULAGIĆ, MASLAĆ, VRLJIĆ, JAKOVLJEVIĆ-SOLDO, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/12/2020

error: