Osmrtnica

Janja Tica

-

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼ía draga

JANJA TICA
ud. Slavka

u ─Źetvrtak 15. prosinca 2016. god. u 12,00 sati u svojoj 89-oj godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament umiru─çih blago u Gospodinu preminula nakon kra─çe bolesti. Ispra─çaj drage nam pokojnice bit ─çe u petak 16. prosinca 2016. god. ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac u 15,00 sati. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 14,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na groblju Mekovac – ┼áiroki Brijeg.
PO─îIVALA U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćI
sin IVICA, k─çi NADA, nevjeste: ZORICA, VANJA i MARIJANA, unu─Źad: NIKOLA, SLAVEN, SLAVKO, MARKO i IVAN, brat IVAN s obitelji, obitelj pok. sestre LJUBE, djever FERDO s obitelji i obitelj pok. djevera MIRKE, zaove: AN─ÉA i ZLATA s obiteljima i obitelj pok. zaova: DRAGICE i MILE, obitelji: TICA, SESAR, NALETILI─ć i ─ćAVAR, te ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

15/12/2016

error:

Dosta Vam je mu─Źenja da prona─Ĺete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Va┼íem ure─Ĺaju ─çete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad vi┼íe se ne─çe dogoditi da informacija o smrti Va┼íeg poznanika ne do─Ĺe do Vas!