Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Janja Vrebac

kriz_osmrtnicama

1937.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JANJA (supruga Mile) VREBAC
u petak 26.11.2021. godine u 16.30 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 28.11.2021. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „SAJMIŠTE”-KRUŠEVO. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom  groblju „Sajmište”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici Sajmište – Kruševo.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug MILE; sinovi: DRAGAN, ROMEO i JULIO; kći DRAGANA; nevjeste: ŽELJKA, VERONIKA, DALIBORKA i ANA; unučad: IVAN, MILENKO, MARKO, LUKA, MAGDALENA, MARIJA, FILIP, IVANO i MILA; praunuka PETRA; sestre: ANKICA i ZDRAVKA s obiteljima; obitelji pok. sestara: KATE, LUCE i DANICE; djever JOZO s obitelji; obitelj pok. djevera PERE; zaova JAGODA s obitelji; obitelji pok. zaova: SOFIJE, JANJE, IVE, KATE i LJUBICE; rođaci: NIKOLA i MARTIN s obiteljima i obitelj pok. rođaka DRAGANA; obitelji: VREBAC, SENKIĆ, VIDAČAK, RASPUDIĆ, MARINOVIĆ, OSTOJIĆ, ZELJKO, ULJAREVIĆ, VOJINOVIĆ, TOMIĆ, ROZIĆ, MUNKAČI,SMILJANIĆ, CVITKOVIĆ, LJUBIĆ, ČULE, ZOVKO, ČERKEZ i ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

27/11/2021

error: