Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Jasna Baletić

kriz_osmrtnicama

1957.-2022.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JASNA ( žena Ivana ) BALETIĆ
Rođ. Lovrić

u četvrtak 03.02.2022. godine u 20.20 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 65. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 05.02.2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „SV.ANTE” – Cim. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN; kćerka JELENA; sin ANTE; posinci BORIS i DAMIR; zet VLADIMIR; nevjeste DRAGICA i DANICA; unučad: KARLO, MATIJA, DAVID, ROKO i LJILJANA; pomajka ANICA; braća ŽELJKO i KREŠO s obiteljima; obitelj pok. brata STOJANA; sestre: MIRA, ANA i MARINA s obiteljima i MIRJANA; djeverovi ANDRIJA i MARINKO s obiteljima; zaova MILENKA s obitelji; kuma STANISLAVA s obitelji; obitelji: BALETIĆ, LOVRIĆ, MANDIĆ, HRKAĆ, REZIĆ, PERVANIĆ, LADAN, CVITANOVIĆ, GOLUŽA, SOLDO, CVITKOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

04/02/2022

error: