Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Jela Krtalić

kriz_osmrtnicama

1932.-2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELA ( ud. Stojana ) KRTALIĆ

u subotu 17.07.2021. godine u 07.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 89. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 18.07.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju GORICA – GNOJNICE. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM

OŽALOŠĆENI: sinovi IVICA i VLADO; kćerke STOJA i VERA; nevjeste: DRAGICA, JAGODA i KATICA; unučad: ZORAN, GORAN, MAJA, VANJA, MARIO, MIROSLAV, IVAN, IVANA, MARIN, KRISTINA i KARLO; praunučad; obitelji pok. sestara MARE i DANE; obitelji pok. braće IVANA i MILE; djever FRANJO s obitelji; obitelj pok. djevera PERE; obitelji: KRTALIĆ, STOJČIĆ, SMILJANIĆ, ĆORIĆ, PEKO, BAŠIĆ, ROTIM, SOLDO, KELAVA, ČUTURA, MARIĆ, ZURKOVIĆ, MURADIĆ, ARAPOVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

17/07/2021

error: