Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jelka Tabak

kriz_osmrtnicama

1935.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

JELKA TABAK


u subotu 23.10.2021. godine u 01.00 sati, nakon kraće bolesti u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 24.10.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: suprug IVAN; sinovi: TIHOMIR i MLADEN; kćerke: TIHANA i MLADENKA; nevjeste: ZORA i SANJA; unučad: DRAGAN, MAJA, DORIS, ANA, MAGDALENA, TADEJ, PATRIK, FILIP i LUKA; praunučad: UROŠ, NATAŠA i RAFAEL-ANĐELKO; obitelj pok. brata NIKE; obitelji pok. sestre CVIJE; djever BOŽO s obitelji i obitelji pok. djeverova: STIPE i MARKA; zaova IVA s obitelji; obitelji: TABAK, PERIĆ, NOŽICA, MARIĆ, POPOVIĆ, PEŠIĆ, KUZMAN te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/10/2021

error: