Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Josip-Jole Mandić – Krasić

kriz_osmrtnicama

1959.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi muž, otac, brat, zet, djed, djever, svak, ujak i stric

JOSIP – Jole MANDIĆ – Krasić

u petak 29. listopada 2021. godine u 17.30 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 63. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u nedjelju 31. listopada 2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „ŠIROKI BRIJEG” . Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „BILI BRIG” – Široki Brijeg. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.00 sati u mrtvačnici Široki Brijeg.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga OLGICA; sinovi: DAVID i TOMISLAV; kćer KATARINA; nevjesta MATEA; unučad: SARA i JOSIP; braća: MARKO, BOŽO i IVICA s obiteljima; sestre JASNA i MARICA – ZLATA s obiteljima; obitelj pok. sestre ŠIME; zetovi: MLADEN, MARKO, VINKO i JOZO; punac DANE; punica MARA; svastika BOŽANA s obitelji; šura DARKO s obitelji; obitelji: MANDIĆ, ZOVKO, VUČIĆ, MUSA, KNEZOVIĆ, DREŽNJAK, MARTINOVIĆ, GLAVINA, LOVRIĆ te ostala rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Molimo za sućut bez rukovanja.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

29/10/2021

error: