Osmrtnica

joza knezovic

Joza Knezović

kriz_osmrtnicama

1935. - 2020.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Joza (supruga Pere) Knezović

u ponedjeljak 01.06.2020. godine nakon kraće bolesti u 85.godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe,blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 02.06.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „SMRČENJACI“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
suprug PERO; sin MARIO; kćerka DIJANA; nevjesta SENKA; zet MARKO; unučad: MARIN, MARIA, MONIKA, INGA i NINA; praunučad: MATEO i PAOLA; sestre: KATA, DRAGICA i ANA sa obiteljima;obitelji pok.sestara ANĐE i JANJE; zaova JANJA s obitelji; obitelj pok.djevera IVANA, obitelj pok.zaove MARE; obitelji: KNEZOVIĆ, RAMLJAK, VUČINA, MILKOVIĆ, PANDŽA,MITAR, VLAHO, MATIĆ, MARIĆ, MILOLOŽA, KREZIĆ, ŠITUM te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

01/06/2020