Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Jozo Banović

kriz_osmrtnicama

1947.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JOZO (pok. Antuna) BANOVIĆ
u ponedjeljak 01.11.2021. godine, u 07.00 sati u svojoj 74. godini života, blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti srijedu 03.11.2021. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI”. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon pokopa u crkvi Sv. Ivana Apostola Evanđeliste. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin DENIS; kćerka ANTONELA; nevjesta IVANA; zet GORAN; unučad: IVAN, ELA, NIKA PETRA, JOSIP i SOFIA; brat IVAN s obitelji; sestre: JANJA i ZORA s obiteljima; obitelji pok. sestara: IVE, DRAGICE, ŠIME i MARIJE; šura ZDRAVKO s obitelji; obitelj pok. šure IVICE; svastike: LJUBICA i MARA s obiteljima; obitelj pok. svastike DRAGICE; obitelji: BANOVIĆ, VLAHO, MILIČEVIĆ, LUKIĆ, PETROVIĆ, BLAŽEVIĆ, MATIĆ, SRPAK, TOMIĆ, ŠIMUNOVIĆ i PEKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/11/2021

error: