Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Jozo Ćavar

1940. - 2020.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi:otac, svekar, punac, djed, brat i djever
JOZO pok. Pere ĆAVAR

u petak 03. siječnja 2020. godine u 03.00 sata, nakon kraće bolesti, u svojoj 80. godini života primivši sakrament umirućih, blago u Gospodinu preminuo. Pogrebna povorka dragog nam pokojnika kreće u subotu 04. siječnja 2020. godine u 14.00 sati ispred Gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Pokop će se obaviti na mjesnom groblju Mekovac u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut od 13:00 sati u Gradskoj mrtvačnici u Širokom Brijegu. Sveta misa zadušnica služit će se tijekom pokopa.
Počivao u miru Božjem!

OŽALOŠĆENI: sin Tomislav, kćeri: Ana i Marija, nevjesta Josipa, zetovi: Mario i Josip, unučad: Hrvoje, Matej, Jure i Lucia, brat Nikola s obitelji, sestra Iva s obitelji, obitelj pok. brata Ivana, ujak Stanko, obitelj pok. ujaka Marka, obitelji pok.stričeva Slavka i Marka, šure: Nikola i Ivan-Lola s obiteljima , svastike: Iva, Mila, Mara, Zdravka, Radica, i Ivica i obiteljima, ožalošćene obitelji: Ćavar, Bazina, Misir, Karačić, Ravić, Jukić, Slišković, susjedi, kumovi i ostala rodbina i prijatelji. Molimo sućut bez vrećica i cvijeća.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/01/2020

error: