Osmrtnica

Jozo Drežnjak - Cimaljkić

kriz_osmrtnicama

1953. - 2020.

S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JOZO DREŽNJAK – Cimaljkić

u utorak 11.11.2020. godine, nakon kraće bolesti u 68. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 12.11.2020. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Sv.Ante” Cim. Sveta misa zadušnica služit će nakon pokopa u crkvi Krista Dobrog Pastira. Obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: majka IVA; supruga ANKA; kćeri: ATONELA i MARIJA; zetovi: MARIO i GORAN; unučad: MARINELA, DORIS, TAMARA, ILIJA, JOSIP, MLADEN, ANTE, MATEJ i MARTA; brat BRANKO s obitelji; sestre: SMILJKA, BRANKA i MARINA sa obiteljima; obitelji: DREŽNJAK, SUŠAC, BOGDAN, BLAŽEVIĆ, KRSTIĆ, VIDAČAK, LEVENTIĆ, DAMJANOVIĆ, KARAČIĆ, SUTON, KREŠIĆ, BAGARIĆ, MARIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

11/11/2020

error: