Osmrtnica

Jozo Martinović - Jota

kriz_osmrtnicama

1942. – 2021.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

JOZO MARTINOVIĆ – JOTA

U srijedu 24.03.2021. u 13:15 sati nakon kraće bolesti u svojoj 80-oj godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminuo. Posmrtna povorka dragog nam pokojnika kreće u četvrtak 25.03.2021. u 16:00 sati ispred mrtvačnice SAJMIŠTE – PRIPOLJE. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 15:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Sajmište Pripolje. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga Marija, sinovi Željko, Ivan-Iko, Dragan-Dado, kći Renata-Rena, nevjeste Tonka, Marija i Marijana, sestra Iva s obitelji, unučad Marko, Mateja, Zdenko, Ivan, Leonardo i Suzana, šure Blago, Jerko i Vlado s obiteljima, obitelj pok. šure Joze, obitelj pok. šure Vinka, svastike Dana, Tonka i Ljilja s obiteljima, obitelji: Martinović, Ivanković, Kolobarić, Alpeza, Vučur, Skoko, Mikulić, Ćorluka te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi, susjedi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/03/2021

error:
Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?
Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!