Osmrtnica

jure_majic

Jure Majić

kriz_osmrtnicama

1937. – 2020.

„O,Bože,dajme umorna od mijena preobrazi u Tvoju svijetlu nepromjenjivu i vječnu zvijezdu... Na svom koncu, mjesto u prah, prijeđi sav u zvijezde.“ (A.B. ŠIMIĆ)
S tugom u srcu i boli u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

Jure (pok. Luke) Majić

u četvrtak 17.09.2020. godinenakon kraće bolesti u 84. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminuo.
Ispraćaj će biti u ponedjeljak 21.09.2020. godine u 16.00 sati ispredGradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG“ Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“, Mostar. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

S vjerom da srest ćemo se ponovo, ožalošćeni:
supruga MIRA; kćerke: ELIZABETA i IVANA; sin OLIVER; unučad: NINO, FRANE, JURAJ i ANĐELA; zetovi: IVAN i MARIO; brat AUGUSTIN; sestra BOJANA; šogor MATE; nevjeste: DRAGICA i IVA; obitelji: MAJIĆ, HRSTIĆ, PAPONJA, PETROVIĆ, BRZICA, KOŽUL, BRKIĆ, TOLUŠIĆ, ŽIVKUŠIĆ; brojni bratići i sestrične; te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

19/09/2020

error: