Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Jure Šimunović

kriz_osmrtnicama

1930. - 2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi


JURE (pok. Nikole) ŠIMUNOVIĆ

u nedjelju 02.05.2021. godine u 07.00 sati, nakon kraće bolesti u 92. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 03.05.2021. godine u 16.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „RODOČ”. Sveta misa zadušnica služit će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici Rodoč.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: GORAN i NIKICA; kćerka BRANKA; nevjeste: URSULA i MONIKA; unučad: GORDANA, DARIO, KATRIN, FLORIJAN, ANIKA, ANA, MARINELA, JURICA i MARIO; praunučad: ANAMARIJA, IVAN, i DANIJELA; braća: FRANJO, IVAN-IVICA, DRAGO, STANISLAV-ĆANA i ZVONIMIR s obiteljima; šura ZDENKO MIHIĆ – CANE s obitelji; obitelji: ŠIMUNOVIĆ, MIHIĆ, MUSA, BEVANDA, ANIČIĆ, DOPPELGATZ, CVITKOVIĆ, ŠEGO, MIŠETIĆ, SLIŠKOVIĆ, MARUŠIĆ, GLAVINA HRUPEC te ostala mnogobrojna rodbina, i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

02/05/2021

error: