Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Jure Šunjić

kriz_osmrtnicama

1959.-2021.

S tugom u srcu i boli u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

JURE (pok. Ilije) ŠUNJIĆ

u subotu 24.07.2021. godine, u 06.00 sati nakon duže bolesti u 62. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 25.07.2021. godine u 16.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop dragog nam pokojnika obavit će se na Rimokatoličkom groblju „DOMAZETI” – Raška Gora. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 15.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga GORDANA; sin DENIS; kćerke: NADA i SANJA; braća: NIKOLA i MARKO s obiteljima i obitelj pok. brata IVANA; sestra DRAGICA s obitelji; punica MILENA; šura GORAN; rođaci: LJUBO s obitelji, ŽARKO, FRANJO, MARINKO, MARIN, LUKA, DRAGO, DAVOR; rodice: DAVORKA i DRAGICA; nevjesta JADRANKA s obitelji; obitelji: ŠUNJIĆ, SIMIĆ, DŽIDIĆ, ĆORIĆ, TODOROVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

24/07/2021

error: