Osmrtnica

Karlo Rotim

1931. - 2018.

osmrtnica

U dubokoj boli s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je na┼í dragi

KARLO pok. Ivana ROTIM

u srijedu 25. srpnja 2018. god. u 06,45 sati u svojoj 88-oj godini ┼żivota, nakon kra─çe bolesti blago u Gospodinu preminuo. Ispra─çaj dragog nam pokojnika bit ─çe u ─Źetvrtak 26. srpnja 2018. god. u 18,00 sati ispred mrtva─Źnice u ┼áirokom Brijegu – Klanac. Mrtva─Źnica je otvorena za primanje su─çuti od 17,00 sati. Sveta misa zadu┼ínica slavit ─çe se uz pokop. Pokop ─çe se obaviti na Novom Groblju u Gornjem Gracu.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

TUGUJU─ćA RODBINA: k─çeri: JERINA i MILKA, zetovi: ┼áIMUN-┼áITA i IVO, unu─Źad: GORAN, KATARINA, JOSIP, ANA-MARIJA, FRANO-KARLO, IVAN, MATILDA, MARIJA i KARLO, praunu─Źad: LUKA, KRISTIJAN, MARTA, MARIJAN i PETRA, brat GABRO s obitelji i obitelj pok. brata TADIJE, obitelji pok. sestara: MILKE i MARE, bad┼żanak KARLO s obitelji, svastike: AN─ÉA i GABRA, obitelji: ROTIM, ─ćU┼ŻE, BOGDAN, JELI─ć, REZI─ć, ZELENIKA, PEHAR, SALAPI─ć, JANI─ć, ZADRO, LUKETA, PAVKOVI─ć, MARI─ć, GALI─ć i KNEZOVI─ć te ostala rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

25/07/2018