Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Kata Mikulić Jukić

kriz_osmrtnicama

1933.-2022.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga: majka, svekrva, punica, baka, prabaka i sestra

KATA udova Joze MIKULIĆ JUKIĆ
U subotu 26. ožujka 2022. godine u 09:10 sati u svojoj 90. godini života, nakon kraće bolesti, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Pogrebna povorka kreće u nedjelju 27. ožujka 2022. godine u 16:15 sati ispred mrtvačnice u Kočerinu. Pokop drage nam pokojnice će se obaviti na mjesnom groblju Ivanković Dolac. Obitelj će primati sućut od 15:30 sati u mrtvačnici u Kočerinu. Sveta misa zadušnica će se služiti tijekom pokopa.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
kći Dragica, sinovi: Marinko, Vlado, Dragan, Frano, Ivan i Zoran, nevjeste: Katica, Zdravka, Gordana, Rosanda i Blagica, zet Mate, mnogobrojna unučad i praunučad, obitelj pok. sina Vinka, obitelj pok. sina Ante, obitelj sestre Zdravke, obitelj pok. djevera Ivana-Bana, obitelj pok. zaove Marije, obitelj pok. zaove Ive, obitelji: Mikulić, Kolobarić, Soldo, Sršen, Lovrić, Ćuk, Matić, Naletilić, Bašić, Čale, Sesar, Musa, Banožić, ostala rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

26/03/2022

error: