Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Kata Šimunović

kriz_osmrtnicama

1949.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

KATA ŠIMUNOVIĆ

u petak 12.11.2021. godine u 13.30 sati, nakon kraće bolesti u 73. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 14.11.2021. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice groblja „MUMINOVAČA”-Čapljina. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „Muminovača”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 13.30 sati u mrtvačnici na groblju.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi: IVAN i MARKO; kćerke: ŽELJKA i JELA; nevjesta IVANA; zetovi: SLAVKO i BORIS; unučad: LAURA, LANA, LEONA, JAKOV i MARIJA; sestre: IVUŠA, JANJA, MARIJA i RUŽA s obiteljima; djeverovi: JOZO i ADAM s obiteljima; obitelji pok. djeverova: MARKA i NIKE; obitelji pok. zaova: JELE i ŽELJKE; obitelji: ŠIMUNOVIĆ, JELIĆ, BURIĆ, KARAČIĆ, EFENDIĆ, GLIBUŠIĆ, PRESTEL, BAUC, RENJO i RAIČ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

13/11/2021

error: