Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

kata_sliskovic

Kata Slišković

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naša draga i nikad zaboravljena majka,sestra, svekrva, punica, baka, prabaka

Kata Slišković udova Žarka

U ponedjeljak 31.08.2020. u 14:00 sati nakon duže bolesti u svojoj 87.-oj godini života primivši Sakaramenat umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u utorak 01.09.2020. u 17:00 sati ispred gradske mrtvačnice u Širokom Brijegu. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16:00 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju Podjelinak, u Mokrom. Sveta misa služit će se tijekom pokopa.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
djeca: Frano-Vanćo, Branko-Ćunda, Mario, Zdenka, Mirjana i Anđelka, nevjeste Tonka, Silvana i Anđelka, zetovi Karlo i Ferdo, brat Vlado s obitelji, sestra Stoja s obitelji, obitelji pok. brata Ikana i Blage, obitelji pok. sestara Anice i Stane, unučad: Dražen s obitelji, Marko s obitelji, Anamarija, Marija s obitelji, Josip, Srećko, Antonela, Barbara, Antonio, Anja, Bruno, Ante i Marija, praunučad Ivan, Mateo, Karla, Luka, Petra, Pavle, Marko i Nikola, obitelji Slišković, Lučić, Soldo, Šimić, Galić, Musa, Spajić, Miličević, Marušić, Barbarić, Nuić, Grbavac, Majić, Luburić te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.
MOLIMO ZA SUĆUT BEZ CVIJEĆA I VREĆICA!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

31/08/2020

error: