Osmrtnica

Kažimir Kaže Vasilj

kriz_osmrtnicama

1937. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini i prijateljima da je dana 8. prosinca 2020. u 6,00 sati nakon kraće bolesti u u svojoj 84-oj godini života blago u Gospodinu preminuo

KAŽIMIR KAŽE VASILJ pok. Mate

Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u srijedu 9. prosinca 2020. u 14,00 sati ispred mrtvačnice u Krehin Gracu. Pokop će se obaviti u groblju u Krehin Gracu. Posmrtni ostaci dragog nam pokojnika biti će izloženi u mrtvačnici od 13,00 sati.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga JERKA; sin MATE; kćeri: DRAŽENKA, ANA i DIJANA; nevjesta IVANA; zetovi: JOSIP, STIPO i IVO; braća: ANTE i PERO s obiteljima; obitelj pok. brata IVANA; sestre: IVA i ANICA s obiteljima; rođak JURE – JURIŠA s obitelji; unučad: MARIJO, IVAN, ANTUN, MARIJA, KRISTINA, PETRA, MARIJA, MATEJ, MARIJA, KLARA, DAVID i BARBARA; šura FILIP s obitelji; obitelj pok. šure STJEPANA; svastika ANA s obitelji; obitelj pok. svastike SOFIJE; te obitelji: VASILJ, JERKIĆ, MUSTAPIĆ, ČALIĆ, BEVANDA, PLANINIĆ, DUGANDŽIĆ, ROZIĆ, FILIPOVIĆ, MARKOTA, PEHAR, MIJATOVIĆ, MARTINOVIĆ, ĆORIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Upute do groblja

osmrtnicama

08/12/2020

error: