Osmrtnica

Krešimir Glamuzina

1941. - 2018.

osmrtnica

„Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“ (Iv 11,25)

Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi suprug, otac, brat, svekar, stric, tetak, ujak i djed

KREŠIMIR (pok. Mirka) GLAMUZINA

U utorak 29. svibnja 2018. godine u 22.40 sati u 78. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u četvrtak 31.svibnja 2018. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop dragog nam pokojnika bit će obavljen na Rimokatoličkom groblju „RAŠTANI“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
KRISTE,BUDI MU ŽIVOT TI!

U vjeri i nadi u ponovni susret ostaju ožalošćeni: supruga KAJA; sinovi: IVICA i SLOBODAN; nevjeste: MELITA i ZORANA; unučad: IVA i KREŠIMIR; braća: MIJO i SLOBODAN s obiteljima; sestre: MARA i DRAGICA s obiteljima; obitelji pok. sestara: MILE, KAJE i AGNEZE; obitelji: GLAMUZINA, PETROVIĆ, JURIČ, MIŠETIĆ, JURČIĆ, RAKIĆ, BOŠNJAK, ČULJAK, MADUNOVIĆ, ANTUNOVIĆ, HRKAĆ, ARAPOVIĆ, BRAJKOVIĆ, MARINOVIĆ, MARIĆ, GALIĆ, BARIĆ, BRKIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.
Molimo sve prijatelje da umjesto cvijeća tko želi svoj prilog da u karitativne svrhe.

Upute do groblja

osmrtnicama

29/05/2018