Osmrtnica

kresimir_jurkovic

Krešimir Jurković

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

Gospodine, Tvojim se vjernima život mjenja, a ne oduzima! “Ja sam uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će!” (Iv 11,26). Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svoj rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi

Krešimir Jurković pok. Ivana

nakon kraće bolesti preminuo u srijedu, 12. kolovoza 2020. god. u 81. godini života. Sprovodni obred počinje u četvrtak, 13. kolovoza 2020. god. u 18.00 sat  na mjesnom groblju ”SVETOG JOSIPA“ u DONJIM STUDENCIMA, gdje će biti i pokop.Obitelj prima izraze sućuti od 17.00 sati u kapelici groblja. Zbog novonastale situacije molimo da sućut izrazite bez rukovanja.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
supruga MLADENKA, sin MARIJO, kćeri: VERA i CMILJA, nevjesta KATICA, zetovi: VINKO i PERO, unučad: MLADENKA, ANA, MARIJANA, KREŠIMIR, MATE s obitelji, MARIJA s obitelji, IVAN, ANDRIJANA s obitelji, MARIJO i MARTINA, praunučad: VINKO, STIPE, KLARA i ANTONIJA, brat MARKO i nevjesta RUŽA s obitelji, obitelj pok. sestre IVE, te obitelji: JURKOVIĆ, PETKOVIĆ, PRSKALO, KREŠIĆ, MILANOVIĆ, KOZINA, BARIĆ, NIŽIĆ, PEHAR, SESAR, ĆUTUK i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

12/08/2020

error: