Objavi posljednji pozdrav, su─çut ili sje─çanje.

Osmrtnica

Krunoslav Pehar

Krunoslav Pehar

kriz_osmrtnicama

1944. - 2020.

S tugom u srcu i boli u du┼íi, ali i s vjerom i nadom u uskrsnu─çe i ┼żivot vje─Źni, javljamo rodbini i prijateljima da je na┼í dragi

Krunoslav (pok. Ivana) Pehar

u ─Źetvrtak 29.10.2020. godine, nakon kra─çe bolesti u 77. godini ┼żivota, primiv┼íi Sakrament kr┼í─çanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Pokop dragog nam pokojnika bit ─çe obavljen u subotu 31.10.2020. godine na Rimokatoli─Źkom groblju ÔÇ×MILJKOVI─ćIÔÇť.┬áSveta misa zadu┼ínica slu┼żit ─çe se uz pokop. Obitelj prima su─çut od 14.30 sati u kapelici groblja.
PO─îIVAO U MIRU BO┼ŻJEM!

O┼ŻALO┼á─ćENI:┬ásupruga IVANKA; sin IVICA; k─çerke: SIMONA, TANJA, SANDRA i IVANA; nevjesta ┼ŻAKLINA; zetovi: PERO, SA┼áA, BRANKO i TIBOR; unu─Źad: KATARINA, NATALI, NIKO, NOA, NOEL i DAMJAN; praunuka LIA; sestra MARA s obitelji; obitelji pok.brata BLAGE I MATE; obitelj pok.sestre KOVE; ┼íura STANKO s obitelji; svastike: JANJA, ZORA i ANKA sa obitelji; obitelji: PEHAR, LUKI─ć, KVESI─ć, STOJKI─ć, MIKULI─ć, MILJKO, MARU┼áI─ć, DAMJANOVI─ć, GILJA, MARTINOVI─ć, NOVAK, PRSKALO, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

30/10/2020

error: