Stranica je brža i bolja u aplikaciji.

Osmrtnica

Ljubica Barać

kriz_osmrtnicama

1936. - 2021.

Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga


LJUBICA (udova Rade) BARAĆ

u subotu 01.05.2021. godine u 07.10 sati nakon kraće bolesti u 85. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 02.05.2021. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „ŠOINOVAC”. Sveta misa zadušnica služit će se naknadno. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin IVAN; kćerka RADMILA; nevjesta KATICA; unučad: ŽELJKO, RADE, STIPE i DARKO s obiteljima, SAŠA i INGA; brat VESELKO s obitelji; sestre: VIDA i IVANKA s obiteljima; obitelj pok. brata ANTE; obitelj pok. sestre ANĐELKE; djeverovi: MATE i ANTE s obiteljima; zaove: MARA s obitelji i č.s. VINCENTA; obitelj pok. zaove JANJE; obitelji: BARAĆ, JUKANOVIĆ, ĆURAK, PLANINIĆ, PEHAR, ALILOVIĆ, VASILJ, LOVRIĆ i MIKULIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/05/2021

error: