Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Čarapina

kriz_osmrtnicama

1938.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LJUBICA (ud.Ivana) ČARAPINA

u petak 03.09.2021. godine u 06.00 sati, iznenada u svojoj 83. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u nedjelju 05.09.2021. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „BIJELI BRIJEG”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom  groblju „VRDI”. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin TOMISLAV; kćerke: MARIJA, ANĐELKA i MIRJANA; nevjesta DALIBORKA; zet VLADO; unučad: DIJANA, MILAN, MARIJA, LJUBICA i IVAN; praunučad: MIA, ANAMARIJA i MLADEN; sestre: ANKICA,ZORA i RUŽA s obiteljima; obitelj pok.sestre LUCE, zaova MARA s obitelji; obitelj pok. djevera MARKA; Obitelji: ČARAPINA, RAJIĆ, TOMANOVIĆ, BABIĆ, GALIĆ, GOLEMAC, MARIĆ, ROTIM, JURIĆ, KNEZOVIĆ, DREŽNJAK, ANIČIĆ, MILOŠEVIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

03/09/2021

error: