Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubica Grizelj

Ljubica Grizelj

kriz_osmrtnicama

1930. - 2020.

Prožima nas nada u uskrsnuće, jer one koje ovdje izgubismo tamo ćemo opet vidjeti. Gospodin posjeduje snagu da lakše probudi mrtve nego što mi možemo probuditi usnule. (Sv. Braulion) Zahvalni za dar njezinog života i za ljubav i dobrotu koju smo od nje i po njoj primili, javljamo da je naša draga

Ljubica Grizelj udova Ivana Škočić

iscrpljena teškom bolešću i okrijepljena svetim sakramentima preminula 06. 09. 2020. u 90. godini života. Pokop drage nam pokojnice bit će u UTORAK, 08. 09. 2020. godine u 17.00 sati u groblju sv. Stjepana Prvomučenika Gorica – Sovići. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.00 sati u mrtvačnici Gorica – Sovići.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi: FABIJAN , RAJKO i VLATKO (CIGO); kćeri: MIRA i MARIJA; nevjeste: MARE, TONĆIKA i MIRANDA; zetovi: NIKOLA ELJUGA i PERE KUŠTRA; braća: DRAGO, MARINKO i TVRTKO s obiteljima; sestre: MATIJA i MARIJA s obiteljima; unučad: IVAN, JOSIP, MARIJO, IVAN, MATE, ANTE, LUCIJA, ILENA, NIKOLINA, ANTE, IVAN, LUCIJA, ANTONELA i ANTE; praunučad, obitelji pok. braće BLAŽA, SLAVE, JAKIŠE i NEDE; djever ANTE s obitelji; obitelji pok. djeverova LJUBE i MARINKA; obitelj pok. zaove MILE, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/09/2020

error: