Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Ljubo Puljić

kriz_osmrtnicama

1944. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni: suprug, otac ,brat, djed i pradjed

LJUBO PULJIĆ pok. VIDE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u srijedu 01.09.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 77-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u četvrtak 02.09.2021. godine u rimokatoličkom groblju GRAHOVIŠTE – STOLAC. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice Stolac u 17.00 sati.Obitelj prima sućut jedan sat prije ispraćaja u mrtvačnici Stolac (od 16.00 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni: supruga: ANA; kćerke: ZDRAVKA, ŽELJKA i MARIJA; zetovi: LJUBO, MILIJAN, FILIP, MARTIN i FILIP; unučad: ANITA, MATEJA, PETAR, NIKOLA, IVAN, LORENA, JELENA, ANA i DARIJA ; praunučad: VLADO, FILIPA i LUCIJA; brat ZDRAVKO s obitelji; sestra JANJA s obitelji; šura GRGO s obitelji; obitelj pok. šure JOZE; svastike: STANA, CVIJA i LJUBA s obiteljima. Ožalošćene obitelji: Puljić, Maslać, Ivanković, Eljuga, Prce, Marić, Zelenika, Lončar, Lukić, Raguž, Serdar, Terkeš te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

01/09/2021

error: