Osmrtnica

Lovorko Čuljak

Lovorko Čuljak

kriz_osmrtnicama

1957.-2020.

“Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će!” (Iv 11,26)
Utješeni ovim Isusovim riječima javljamo svima daje naš dragi

Lovorko Čuljak pok. Vinka

blago u Gospodinu preminuo 23. kolovoza 2020. g. u 8,30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 63-oj godini života. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće u ponedjeljak 24. kolovoza 2020. g. u 17,00 sati ispred kapelice u groblju sv. Ivana Krstitelja u Vojnićima. Pokop će se obaviti u groblju sv. Ivana Krstitelja u Vojnićima. Posmrtni ostatci dragog nam pokojnika biti će izloženi u kapelici od 16,00 sati.
Tiha sućut bez kesa i cvijeća

OŽALOŠĆENI:
supruga MARICA; sin VINKO; kći SANJA; nevjesta IVANA; zet IVICA; unučad: PETAR, ANĐELA, ANDRIJA, JOSIPA, ANTE, KRISTIJAN i IVANA; stričevi: MIRKO i MILENKO s obiteljima; obitelj pok. brata MILIVOJA; šura IVAN; obitelji pok. šura: NEDJELJKA i FILIPA; svastike: DRAGA i LJILJANKA s obiteljima; te obitelji: ČULJAK, BEVANDA, MILIĆEVIĆ, BRADVICA, TOLIĆ, MATELJAK, MATIJIĆ, KLOTZ, VUČIĆ, GRGIĆ, AMBRUŽ, SUŠIĆ, ARAČIĆ i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

23/08/2020

error:

Dosta Vam je mučenja da pronađete osmrtnicu ?

Jednim klikom na aplikaciju na Vašem uređaju ćete imati sve osmrtnice na dlanu i nikad više se neće dogoditi da informacija o smrti Vašeg poznanika ne dođe do Vas!