Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Lovre Šunjić

kriz_osmrtnicama

1957.-2021.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

LOVRE (pok. Drage) ŠUNJIĆ

u subotu 20.11.2021. godine, u 11.30 sati nakon kraće bolesti u svojoj 64. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminuo. Ispraćaj će biti u nedjelju 21.11.2021. godine u 14.00 sati ispred mrtvačnice „RODOČ”. Pokop dragog nam pokojnika biti će obavljen na Rimokatoličkom groblju „Rodoč”. Sveta misa zadušnica služiti će se nakon pokopa u crkvi u Rodoču. Obitelj prima sućut od 13.15 sati u mrtvačnici „Rodoč”.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: supruga LJILJA; sinovi: DENIS i SLAVEN; nevjeste: MARTINA i NIKOLINA; unučad: LUKA i IVAN; brat MARIO s obitelji; tetka DELFA s obitelji; obitelj pok. strica CVITANA; obitelj pok. tetke STOJE; obitelj pok. tetke MARE; svastika NEDA s obitelji; obitelj pok. šure STANKA; obitelji: ŠUNJIĆ, MIKULIĆ, BARUNČIĆ, VAZGEČ, ŠIMIĆ, SPUŽEVIĆ, BUNTIĆ, BIOKŠIĆ, MARIJANOVIĆ, ARAPOVIĆ, MARINOVIĆ, DELIĆ i SEKEREŠ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/11/2021

error: