Objavi posljednji pozdrav, sućut ili sjećanje.

Osmrtnica

Luca Jarak

kriz_osmrtnicama

1934. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

LUCA (ud. Joze) JARAK

u petak 06.11.2020. godine, nakon kraće bolesti u 03.30 sati, u 87. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u subotu 07.11.2020. godine u 15.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „LAKŠEVINE” BUNA. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 14.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sin VLATKO; kćeri: LJILJA, BLAGICA, KATICA-Kaja i ŽELJKA; nevjesta MARIJA; zetovi: PERO, VLADO, DARKO i JOZO; unučad: MATEO, JOSIP, LUKA, VLATKA, LEO, DAVID, BARBARA, JOZO, IVAN, FILIP, MAHAEL, DUJE i GABRIJELA; obitelj pok.brata IVANA; obitelj pok. sestre ANE; zaove: LJILJA i STOJKA sa obiteljima: obitelj pok.zaove ANE; obitelji: JARAK, ANIĆ, ĐEVENICA, ŽIVKUŠIĆ, MAROJEVIĆ, MILIĆEVIĆ, ĐIMBER, BOŠNJAK, BUTIGAN, PULJIĆ- VLAHIĆ, RAIČ, PRKAČIN, PANDŽA, MARIJANOVIĆ, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

06/11/2020

error: