Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Luca Marić

Luca Marić

kriz_osmrtnicama

1932. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši,ali s vjerom i nadom u uskrsnuće tijela i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Luca (udova Ivana) Marić rođ. Brkić

U subotu 19.09.2020. godine, nakon kraće bolesti u svojoj 89-oj godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe blago u Gospodinu preminula. Pokop drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 21.09.2020. godine u 17:00 sati na Rimokatoličkom groblju „SRETNICE“. Obitelj prima sućut od 16:15 sati u kapelici groblja. Zbog novonastale situacije molimo izraze sućuti bez rukovanja. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sinovi Mladen, Slavko i Draženko; kćerka Anka; nevjeste Zdravka i Branka; brat Ivan-Iće s obitelji; obitelj pok. sestre Danice; obitelj pok. sestre Matije; zaova Danica; obitelj pok. zaove Ivice; obitelj pok. zaove Matije; unučad Ivana, Daniela, Ivan, Marko, Marija, Nikolina, Nenad; praunučad Matej, David, Ema, Gabrijel, Filip i Iva.

OBITELJI:
MARIĆ, BRKIĆ-ZOVKIĆ,GLAVINA, KORDIĆ, BEVANDA, PANDžA, BRKIĆ, KELLER, CIGIĆ, ČULjAK te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

20/09/2020

error: