Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Luka Katić

kriz_osmrtnicama

1934. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je naš dragi i nikada prežaljeni:sin, suprug, otac, djed i pradjed

LUKA KATIĆ pok. LUKE

blago u Gospodinu preminuo opremljen svetim sakramentima u nedjelju 07.03.2021. godine nakon duže bolesti u svojoj 87-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u ponedjeljak 08.03.2021. godine u rimokatoličkom groblju TRGOVIŠTE PRENJ u 15.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije obreda u kapelici na groblju (od 14.30 sati.) Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja.

Ožalošćeni: supruga: BERNARDA; sin ANTE s obitelji; obitelj pok. sina MATE; kćerka ANKICA; zet DRAGUTIN; nevjeste: MILA i ANKICA s obitelji; unučad: ANA, SVJETLANA,DANIJEL, RENATA, RENATO, VEDRANA,ALBERT, ANĐELKA, KRISTIJAN, NIKICA i IVAN ; praunučad: MATEO, KARLO, PETRA, IVAN, LARA, LUCIJANA, JOSIPA, MIHAELA, VID i NOA. Ožalošćene obitelji: Katić, Raguž, Perić, Mustapić, Jovanović, Mihaljević, Mišić, Pažin, Matić, Bošković, Milanović, Puljić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVAO U MIRU BOŽJEM !

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

07/03/2021

error: