Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Magda Mustapić

kriz_osmrtnicama

1935. - 2021.

S bolom u srcu i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga i nikad prežaljena:,majka, sestra, baka i prabaka

MAGDA MUSTAPIĆ Udova BOŽE

blago u Gospodinu preminula opremljena svetim sakramentima u četvrtak 28.01.2021. godine nakon kraće bolesti u svojoj 85-oj. godini života. Sprovodni obred obavit će se u petak 29.01.2021. godine u rimokatoličkom groblju GRAHOVIŠTE- STOLAC. Pogrebna povorka polazi ispred MRTVAČNICE STOLAC 13.00 sati. Obitelj prima sućut pola sata prije ispraćaja u MRTVAČNICI STOLAC (od 12.30 sati)Obitelj moli tihu sućut bez rukovanja!

Ožalošćeni:

sinovi: ZDENKO i BRANO; sestra VERONIKA; obitelj pok.brata EUGENA; djever FABIJAN s obitelji; obitelji pok.djeverova: PAVE, ZDRAVKA i IVANA ; nevjeste: DUBRAVKA i NATAŠA; zaove: MARA i ILINKA s obiteljima; sestrići: MILAN i SANDI s obiteljima; unučad: IRENA, MARTINA, BOŽO i HELENA; praunučad: BORNA i NIKA Ožalošćene obitelji: Mustapić, Črpinšek, Žohar, Raguž, Knežević, Krivokapić, Previšić te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

28/01/2021

error: