Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Manda Kopilaš

1929. - 2018.

osmrtnica

Tužna srca i s bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i znancima
da je naša draga majka, sestra, svekrva, punica, tetka, baka i prabaka

MANDA KOPILAŠ
udova Marka

U srijedu 8. kolovoza 2018. u 22.40 sati, nakon kraće bolesti u svojoj 90-oj godini života primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Posmrtna povorka drage nam pokojnice kreće u petak 10.08.2018.
u 17 sati ispred mrtvačnice u Dobriču – Žvatić. Obitelj će primati sućut u mrtvačnici od 16 sati. Sveta misa služit će se u crkvi u Dobriču u 17 sati. Pokop će se obaviti na rimokatoličkom groblju JELKINOVAC u Provu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI: sinovi KREŠIMIR i BRUNO, kćeri VLADIMIRA, NADA i JADRANKA, nevjeste RUŽA i IVANKA, sestra SLAVKA s obitelji, obitelj pok. brata DRAGE, zetovi MIRKO i VJEKOSLAV, unučad IVICA, LEONARD, STJEPAN, ANDRIJANA, MARIJA, MAGDALENA, VEDRANA, VEDRAN, MARKO, LUCIJA i IVA, praunučad LAURA, MATEO, KLARA, IVANO, IVA, RENATO, LOVRO, KARLO, LUCIJA i JAKOV, obitelj pok. GRGE, obitelj pok. MARE, obitelj pok. JANJE, obitelj zaove SLAVE, obitelji KOPILAŠ, ČULJAK, TOPIĆ, ANTUNOVIĆ, ČUTURA, ĆAVAR, SALAVARDA, BOŠNJAK, ĆUBELA, VUKOJA, MIKULIĆ, LASIĆ, ĆORIĆ te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

08/08/2018

error: