Isprobajte našu Android i IOS aplikaciju

Osmrtnica

Mara Damjanović Osmrtnica

Mara Damjanović

kriz_osmrtnicama

1939. - 2020.

Tužnim srcem i bolom u duši, ali i s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

Mara (ud. Ilije-Šešlija) Damjanović

U ponedjeljak 22.06.2020. godine u 15.00 sati, nakon kraće bolesti u 82. godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u utorak 23.06.2020. godine u 17.00 sati ispred Gradske mrtvačnice „Bijeli Brijeg“. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju „MASLINE“. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 16.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
POČIVALA U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
sin ZDRAVKO – Šešo; kćerke RADICA i ANKICA; nevjesta ŽELJKA; zet ANTE; unučad: ANA, MARINA, IVANA, ILIJA i FRANJO; praunučad: SARA, LEONA, LUKAS, ANTE, RITA i ARIA; sestra JANJA s obitelji; obitelji pok. sestara IVE, ZORE i MILKE; zaova ANICA s obitelji; jetrva NADA s obitelji; obitelj pok. djevera NIKOLE; obitelji: DAMJANOVIĆ, KOŽUL, PRSKALO, STOJČIĆ, BEVANDA, KNEZOVIĆ, MASLAĆ, ĆAVAR, ČOVIĆ, BOGDAN, MIŠIĆ, ŠAKIĆ i MUSTAPIĆ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

Isprintaj Osmrtnicu

Print

Upute do groblja

osmrtnicama

22/06/2020

error: